Bonita (Jyvämäen Air A Bonita) on varsinainen matroona, joka pitää lauman sakemannit kurissa. Bonita tietää mitä tahtoo ja miten sen saa. Bonita on jopa brasseksi älykäs eikä aikaile älynlahjojensa käytön kanssa.

Simo (Siirihiiren Blue Comet) on komea mies, jota eivät pikkujutut tai isommatkaan asiat juuri jaksa hötkäyttää. Asiat otetaan sellaisenaan ja taas mennään. Simo rakastaa ihmisiä ja haluaa tehdä kaikkea mitä ihmisetkin tekevät.

Jos etsit harrastuskaveria, jonka kanssa haastaa itsesi ja edetä juuri niin pitkälle kuin haluat, löytyy tästä veljessarjasta varmasti juuri se oikea mies hommaan. Mikäli haluat perheenjäsenen, joka on aina valmis kaikkeen kivaan ja muuhunkin, on näissä viikareissa varaa valita. Pennut ottivat varaslähdön ja putkahtivat maailmaan pari päivää ennakoitua aikaisemmin, 29.5.2021.

Pentujen valokuva-albumiin pääset tästä.

Moi! Mä oon Angelo. Toi kasvarimamma sanoo, et mä oon luonteeltani täydellinen epäluuloinen pieni brasilianterroristi. Tietysti, mä oon joka suhteessa täydellinen. Tosin mä oon sitä mieltä, että kaikkien ei tartte tulla iholle lääppimään. Mä valitten ite ihmiset, joista tykkään ja joiden kanssa haluun olla tekemisissä. Muut voi pysytellä kauempana. Isona musta tulee iskän kainalokoira. Ja ehkä me otetaan tuo mammakin mukaan touhuihin. Me tehdään yhdessä kaikkea kivaa, ainakin hoidetaan puutarhaa ja kaikkea muuta semmosta.

Mä oon Bruno. Isona musta tulee näyttelytähti ja kisakoira ja lasten luottopeli ja, ja, ja. Nii ja äitin ikioma harrastuskoira, niin äiti sano. Ja tietysti instatähti. Yleisö kuulemma vaatii. Mä tykkään kaikista ja haluun et ihan jokanen rapsuttaa mua mahasta. Mä oon jo opetellu kaikkia uusia kivoja temppuja, istumista ja semmosta. Ja sen, miten ton isoveikan saa pois iskän jaloista jos mä haluun sohvalle. Vähänx mä oon hyvä.

Mun nimi on Mooses. Kuulemma siksi, et mun päälaella oli syntyessä toi kipa. Tosin mä aattelin et ajan myötä se vois alkaa häviämään sieltä pois, jotenkin se tuntuu tyylikkäämmältä. Mulla oli täällä omassa kodiss aodottamassa iso pino uusia hienoja leluja kun mä muutin. Aikamoinen urakka edessä kun tarttee leikkiä jokaisen kanssa ja tuunata ne itelle sopivax. Välissä täytyy liikuttaa tota mun mamma ja opetella sen kanssa kaikkia uusia ja kivoja juttuja.

Mä oon Snoopy, kuulemma siks et mä muistutan Tenavien Ressua. Oikeesti oon kyllä enemmän Jake Cool. Mulla on tosi kiva isosisko, joka opettaa mulle kaikkia uusia juttuja. Sit jos mun tarttee miettiä jotain ni mä voin mennä siskon viereen makaamaan janukkumaan, siin on turvallsita olla. Just nyt on tosi kivaa olla mökillä mun perheen ja siskon kanssa. Siellä on vaikka mitä tekemistä. Isona mä meinaan lähtee mamman kanssa tekemään vaikka mitä ihania lenkkejä.

Toi kasvarimamma kutsu mua nimellä Pekka Pouta. Mut oikeesti mä oon Kekkonen. Onneksi toi mun mutsi kuunteli mitä mä selitin sille kun ajeltiin tänne pohjoseen ja saatiin nimiasia kondikseen. Isona musta tulee ihan varmaan ainakin yhtä kuuluisa kun mun kaimasta, mä aion valloittaa kaikki pohjoisen näyttelykehät ja voittaa jokasen agiliitokisan. Sitä varten mulla ja mutsilla oma agiliitopersonaltrainer.

Tiitiäinen moi! Kasvarimamma keksi ton nimen kun mulla on semmonen maailman ihanin häntätiitti. Onneks mulla on nyt paljon nätimpi nimi, Nipsu. Mulla on tosi kiva isoveli, joka koittaa selittää ettei tykkää musta, en usko sitä. Ja mamma ja iskä, jotka tykkää musta tosi, tosi paljon. Isona mä meinaan käydä tsekkaas ne näyttelyjutut ja alkaa karavaanariksi, ku ne on kaikkien kavereita. Ja mä tykkään antaa pusuja kaikille.

Huomioithan, että tarkistan kiinnostuneiden taustat eläintenpitokiellon suhteen.


Pikku Naisia 2019

Fatiman Käsi 2017