Drusila (Siili-Sofian Aisha) on iloinen ja väsymätön työmyyrä. Drusila on tyypillinen brasilianterrieri, kaikki mitä tehdään, tehdään täysillä. Tai vielä enemmän. Keskiverto ja normaali eivät kuulu tämän neitokaisen sanavarastoon. Jos jonkun asian voi tehdä toisin kuin yleensä, se tehdään toisin. Aina voi myöskin tehdä niitä asioita, joita brasilianterrierin ei tyypillisesti tee. Kuten jahdata pihan pulut puuhun ja seistä niitä puun alla. Elämä Drusilan kanssa ei ole tylsää.

Guero (Guero Do Jardum Imbui) on oikea brasilialainen hidalgo. Tulisieluinen herrasmies, joka tietää miten naiset valloitetaan. Tämä herrasmies on aito brasilianterrieri niin luonteeltaan kuin olemukseltaankin. Guero osaa ottaa haluamansa ja esiintyä niin halutessaan hurmaten kaikki. Gueron machomiesmäinen olemus täydentää hyvin Drusilan sutjakoita senoritan muotoja.

Pennuista on kasvamassa energisiä ja luotettavia kumppaneita niin kotisohvalle kuin harrastuskentillekin. Näiltä kavereilta eivät kyvyt ja kapasiteetti lopu kesken, oli tähtäimessä sitten kotitarvetouhuaminen tai isommatkin kisakehät. Näyttelykehät eivät varmasti jää näille pennuille vieraiksi ja palkintopöydät ne putsaavat niin halutessaan.

Jo nyt pennut ovat näyttäneet olevansa nimensä veroisia, löytyyhän laatikosta Shelbyn klaanin parhaimmisto. Näille pentusille ei parane ryttyillä. Poikkiteloin asettuvat ja pentuja uhmaavat saavat varmasti takaisin Peaky Blinders -tyylillä.

Etsitpä itsellesi kivaa kaveria lenkkiseuraksi ja sohvalle köllöttämään tai harrastuskaveria tositarkoituksella, tästä pentueesta varmasti löytyy sopiva.

Mä oon Arthur Shelby. Aina valmiina hommiin jos jossain on tarjolla vähän rajumpaa menoa. Mä oon meidän jengin kakkosmies, toteutan pomon käskyt, tosin jos se ei anna riittävän paljon käskyjä, mä keksin itte kaikeka kivaa. Sisruksia on kiva kiskoa korvasta tai purra niskasta ku ne nukkuu ja mulla on tylsää.

Toi kasvarimamma sanoo, et mä oon aika misterainesta. Ulkonäköä löytyy vaikka muille jakaa, ja asennetta. Mut aivosolujen suhteen on vähän niin ja näin. En kyl oo viel oikeen päässy perille et onks toi kehu vai ei. Ei haittaa, mul on aina hyvä meno päällä ja tiedän olevani kulmakunnan kovin kundi ja näiden huudien kingi.

Tosin isona mä voisin alkaa vaikka näytelmätähdeks ku on tota misterainestaki suotu, tai sit vaikka tehdä jotain muuta kivaa yhdessä mun uuden perheen kanssa. Ainaki osallistua kaikkeen mitä ne puuhaa. Just nyt ihan parasta on auttaa ulkona syyshommissa. Mä levitän noi kaikki lehtikasata tohon nurmikolle niin, että nurmikko pysyy tallessa niiden alla sit ku se joku aine, mitä lumeksi sanotaan laskutuu siihen päälle. Tosin en ymmärrä miksi noi ihmiset ei tykkää ku mä autan niitä.

Huomioithan, että tarkistan kiinnostuneiden taustat eläintenpitokiellon suhteen.


Pikku Naisia 2019

Fatiman Käsi 2017

Tuntemattomat Sotilaat 2021