Possu (Siili-Sofian Anastasia) on iloinen ja määrätietoinen nuori neito. Possu rakasta aomaa laumaa ja perhettä haluten osallsitua kaikkeen. Kuten jo nimikin kertoo Possun intohimona on ruoka ja tarkemmin kaiken kielletyn ja piilotetun ruoan etsiminen sekä siivoaminen parempaan talteen. Possu on aina valmiina kaikkeen eikä pahemmin hötkyile. Näyttelykehissä Possu käy mielellään kääntymässä, mutta jättää keikistelyn suosiolla muille.

Kissi (Sinkon Kater Karlo) on herrasmies, joka suhtautuu maailmaan epäluuloisen avoimesti. Kaikkea uutta ei tarvitse rynnätä kokeilemaan tai katsomaan. Joissain tapauksissa on paljo järkevämpää vain hetken verran seurailla vierestä missä mennään. Fiksuna brasilianterrierinä Kissi osaa käyttää aivojaan. Välillä oikein näkee, miten kone raksuttaa.

Pentunelikko saapui maailmaan rytinällä 4.11.2023 ja on jo nyt näyttänyt olevansa luihin ja ytimiin asti aitoja brasilianterriereitä. Jos jokin asia ei mene juuri siten kuin kvintetti haluaa, vastalauseet ovat äänekkäitä. Samaten ruokaa pitää saada justnytheti ja jos ei saa, ilmoitetaan siitä vieläkin äännekkäämmin. Ahneina ja päättäväisina tapauksina on näillä kakaroilla rahkeita viakka mihin sohvanvaltauksesta kehien kuninkaiksi ja kuningattareksi. Ahneina tapauksina kaikki ovat takuulla nopeaoppisia. Toki brasseja kun ovat, saattaa oppiminen tapahtua nopeasti, mutta toteutus olla omanlaistaan.

Possu

Kissi

Moi, mä oon Justiina. Mä pidän ton äijälauman kurissa ja nuhteessa. Tiedä mitä kaikkea keksisivät, jos ei olis tämmöstä tomeraa emäntää kertomassa totuuksia.

Mä tiedän mitä mä haluun ja miten sen saa. Äänekkäästi. Kuulemma mä osasin komentaa jo ennen ku olin kunnolla ehtiny maailmaan. Siks toi kasvarimamma sano mua heti alusta Justiinaks. Mut mä oon ylpee tosta nimestä, maailma pyshähtys jos ei olis meitä Justiinoita pitämässä jöötä ja hoitamassa noit ihmisii raiteilleen.

Isona mä aion pitää kuria mun omassa perheessä. Ja sit olis kiva päästä kattomaan mitä se somettaminen on, mulla kun on oma hästäggi tai joku, semmonen ku #justinnathetbpuppy. Tota se mamma aina hokee ku ottaa meistä kuvia.

Nii ja oon mä kuullu semmost, et mä olisin tosi hyvä kaveri kisakentille. Niin oisinkin. En varppina ikinäkoskaan jätä kaverii pulaan ja teen ihan kaikki jutut, joita pyydetään. Ja lupaan kautta kiven ja kannon, et venyn siinä tiukassa paikassa viel vähän ja pelastan päivän. Sitäpaitti, mä tykkään ruuasta ja se on aina hyvän kisakoiran merkki. Tai niin noi isommat on mulle kertonu.

Mä oon kuulemma periny mun isoisält ulkonäön, värin ja camel-bootsit. Mitä se sit tarkottaakaan. Mut joka tapaukses mä tykkään vaellella ja ottaa vähä selvää asioist. Ja reviiriiki on kiva laajentaa.


Huomioithan, että tarkistan kiinnostuneiden taustat eläintenpitokiellon suhteen.


Pikku Naisia 2019

Fatiman Käsi 2017

Tuntemattomat Sotilaat 2021